Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Carbage run 2024 i en skrammelkasse gennem Vogeserne, Alperne og Pyrenæerne

5 February @ 09:00 - 10 February @ 00:00

Lukket

Den ultimative roadtrip gennem sneen i en skrammelkasse. 7 lande på 5 dage. Denne gang mere end 300 biler i en gruppe med hollandske, danske, norske, svenske & tyske deltagere!

Hvornår?
2024 udgaven finder sted fra den 5. februar til den 9. februar 2024. 5 dages kørsel fra mandag til fredag.

Ruten
Løbet starter nær Aachen og slutter i det sydlige Frankrig, på nordsiden af ​​Pyrenæerne. Inden vi når dertil, kører vi gennem Belgien, Frankrig, Luxembourg, Schweiz, Italien, Andorra og Spanien. Da vi sammensatte ruten, forsøgte vi at undgå Autobahn så meget som muligt og i stedet tage dig ad de mest udfordrende veje. Det betyder spektakulære vinterforhold, fantastisk udsigt, ekstremt lave temperaturer og steder, du bestemt aldrig har været før!

Bilen
Den første udfordring venter allerede på dig, før startpistolen affyres. Kun biler, hvis markedsværdi ikke overstiger 1000 euro, og som er mere end 20 år gammel, er tilladt. Din bil skal naturligvis også opfylde alle lovkrav. Derudover udfordrer vi dig til ikke bare at møde op med en hvilken som helst gammel skraldekasse. Brug dine skjulte talenter og ubegrænsede kreativitet til at forvandle din bil til det mest ekstraordinære køretøj. Til vinterudgaven har vi selvfølgelig nogle flere krav din slæde:
– Din bil skal være udstyret med vinterdæk (med et snefnugsymbol og en minimumsmønsterdybde på 4 mm).
– Du skal også bruge snekæder.
– Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning skal du tage tæpper og ekstra sprinklervæske med.
– Alle deltagere skal kunne fremvise bevis for ansvarsforsikring for motorkøretøjer, og der kræves skriftlig godkendelse fra dit forsikringsselskab for at deltage i Carbage run.

Hvad koster deltagelse?
Deltagergebyret er 399 euro for et hold på 2 deltagere. For hvert ekstra teammedlem skal der betales yderligere EUR 49. Hvert hold modtager 2 rallyskilte og et sæt klistermærker bestående af 2 dørklistermærker og et vinduesmærkat. Skilte og klistermærker er inkluderet i entrégebyret.

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og/eller hastighed. I stedet stiller vi dig hver dag udfordrende og spændende opgaver, der sikrer, at du befinder dig i de skøreste situationer. Du kan optjene point ved at udføre disse opgaver. Holdet med flest point til sidst er vinderen. Derudover modtager holdet med den mest originale bil også en præmie. Vinderen afgøres demokratisk ved afstemning. Du kan se frem til følgende præmier:
1. plads: €1.000
2. plads: €500
3. plads: €250
Præmie for den mest originale bil: €500

Ny pris for den smarte blandt deltagerne
Vi har indført en ny pris for fremtidige udgaver. Indtil nu, har du kunnet stemme på, hvilken bil, der er den mest originale. Fra nu af kan du også stemme på hvilken bil, du synes er alt for luksuriøs. Carbage Run er et event for skrammelelskere, og derfor håber vi, at alle hold med en rigtig skrammelkasse deltager. Holdet, der vinder Carbage Run-prisen, vil have mulighed for at retfærdiggøre sig selv på podiet forud for prisuddelingen og gøre bod på de andre Carbage Run-deltagere, forhåbentlig tilgive deres luksuriøse livsstil.

Officiel tilmelding

Tilmeld nu
Først til mølle. Så husk at tilmelde dig i god tid, da deltagerantallet er begrænset. Det er ikke nødvendigt, at du allerede ved tilmelding har en skrammelkasse. Du kan også sende os oplysningerne om din bil på et senere tidspunkt, specifikt inden den 31. december 2023. Du kan også tilføje eller ændre yderligere teammedlemmer indtil samme dato.

Details

Start:
5 February @ 09:00
End:
10 February @ 00:00
Cost:
Lukket
Event Category:

Venue

Carbage run © 2024.