Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Sommerudgaven 2025 til de baltiske lande

29/06/2025 @ 08:00 - 03/07/2025 @ 22:00

Vi tager til de baltiske lande igen! Den eneste sommerudgave for Skandinavien i 2025!
i 2017 var vi i Baltikum, men vi er tilbage med en helt ny rute, hvor du vil opleve mere af Estland, Letland og Litauen.

Udfordringen
Udfordringen er at gennemføre en smuk 5-dages tur gennem Europa på omkring 2.000 kilometer med en gammel skrammelkasse. Carbage run handler ikke om hastighed og/eller tid, men om kreativitet, vanvid, eventyr og have det sjovt! Det handler ikke om, hvem der kommer først, men der er selvfølgelig et konkurrence element. Hver dag får du opgaver (udfordringer), som du kan score point med, og det hold med flest point i slutningen af ​​ugen vinder. Opgaverne vil sætte dig i bizarre situationer, som du vil tale om i lang tid. Der er selvfølgelig sjov hver aften, og du vil have det rigtig sjovt med dine medrunnere. Men med en gammel skrammelkasse er der selvfølgelig en god chance for, at du har uheld undervejs. Og det er netop hensigten! Du er ikke en rigtig Carbage runner, hvis din bil ikke går i stykker. Carbage run har hverken trækvogn, havariservice eller teknisk service, men du er bestemt ikke alene. Man er afhængig af sine medrunnere, og det er blevet tydeligt i de senere år: runnere hjælper altid hinanden! Det er én stor familie, du er en del af. Fordelen ved at rejse i en stor gruppe er, at du aldrig skal vente længe på hjælp.

Ruten
Ruten er forskellig hvert år, så det er et nyt eventyr hver gang. Vi sikrer, at kommer til steder, du aldrig har været før, og at du kører fantastiske ruter, som du sent vil glemme. Vi viser dig Europa gennem en anden linse, ved ikke at føre dig til de kendte steder og på travle motorveje. Startlokationen er i Tyskland, i den østlige del af landet, i delstaten Brandenburg. Den første dag kører vi gennem Polen og vi overnatter der. På 2. dagen ankommer vi til Litauen. I de følgende dage vil du se de smukkeste veje og de mest specielle steder i Estland, Letland og Litauen. Vi kører på motorvejen så lidt som muligt, faktisk er mange veje i de baltiske lande uasfalterede. Grusveje er derfor en vigtig del af denne rute. Har du brug for en 4×4 til dette? Nej, selvfølgelig ikke, de ikke-asfalterede veje er helt fremkommelige her. Rul ned for flere detaljer om ruten.

Bilen? 
Mindst 20 år gammel til en værdi af ca. 1.000 euro. Denne værdi er vejledende. Du behøver ikke at fremsende en faktura eller en vurdering. Vi kontrollerer ikke værdien af din bil. Det handler om, at du starter med en gammel bil, som selvfølgelig skal opfylde lovkravene. Hvad du efterfølgende bruger på at ‘pimpe’ bilen er op til dig.

Hvornår?
Sommerudgaven 2025 gennem de baltiske lande afholdes fra 29. juni til 3. juli (søndag til torsdag). Carbage run campingpladsen er allerede åben lørdag eftermiddag før afgang og selvfølgelig frem til fredag den 4. juli. På den måde kan du overnatte på Carbage runs hyggeligste campingplads dagen før turen og aftenen bagefter.

Tilmelding
Åbner mandag den 14. oktober kl. 20.00.
Sørg for være klar, for sommerudgaven af ​​Carbage run bliver helt sikkert udsolgt!

Hvad koster det?
Alle regler, priser og betingelser vil blive offentliggjort her på siden i september.

Carbage Run Camp
Hver aften tilbyder vi mulighed for at campere på destinationen. Det er simple campingpladser, ikke luksuriøse, men sikre og absolut det mest komfortable sted at overnatte med de andre løbere under Carbage Run. Alle sædvanlige sanitære faciliteter er tilgængelige på stedet.

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og / eller hastighed. Hver dag får du udfordrende og skøre opgaver, der sikrer, at du ender i de underligste situationer. Du kan optjene point med disse opgaver. Holdet med flest point er vinderen. Derudover tildeles en præmie til holdet med den mest originale bil. Dette bestemmes demokratisk på grundlag af afstemninger. Præmierne er som følger:

  1. præmie: 1.000 €
  2. præmie: € 500
  3. præmie: € 250
    Originalitetspris: € 500

“Pris” til den smarte slæde
Der er en anden pris: Du kan også stemme på den bil, der er for dyr. Holdet, der vinder prisen for den alt for dyre bil, skal svare på spørgsmål på scenen ved prisuddelingen og komme med en udtalelse, som forhåbentlig vil blive tilgivet af alle de andre Carbage Runners.

Regler
Deltagerne forpligter sig ved tilmelding til at acceptere de nævnte regler og følge eventuelle yderligere regler suppleret skriftligt af arrangøren.

1. etape
Distance: ± 475 km
Vi starter i Tyskland, i delstaten Brandenburg, i det østlige Tyskland. Du kører gennem Polen næsten hele dagen, på bagveje, som du nok aldrig har været før. Og Polen er også landet, hvor du vil overnatte i slutningen af ​​denne etape.

2. etape
Distance: ± 450 km
I dag kører vi en anden del af Polen og går derefter ind i Litauen, og det er også her, vi slutter: nær Vilnius.

3. etape
Distance: ± 425 km
Den første halvdel af dagen krydser du det indre af Litauen, og omkring middag kommer du ind i Letland. På østsiden af ​​dette smukke land kører vi nordpå. Du skal overnatte i Letland i aften, nær grænsen til Estland.

4. etape
Distance: ± 450 km
Du er i Estland inden for en time. I kører rundt der resten af ​​dagen og vi overnatter også i Estland. Ruten tager dig gennem forskellige afkroge af landet, og giver dig et godt indtryk af Estland.

5. etape
Distance: ± 475 km
På den sidste dag af denne Road Trip kører du gennem Letland, tilbage til Litauen. Du kører mod den polske grænse via den berømte “Hill of crosses”. Og i dette grænseområde er målet, hvor du vil fejre, at du er nået i mål med dette unikke løb.

Details

Start:
29/06/2025 @ 08:00
End:
03/07/2025 @ 22:00

Carbage run © 2024.