Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Sommerudgaven 2024 England & Wales

25 August @ 09:00 - 29 August @ 23:00

åben

Uge 35 til England & Wales
Vi tager tilbage til Storbritannien!
Carbage run var her allerede i 2015 med hollænderne – det er tid til at gøre det igen.
Ruten gennem England og Wales er helt ny…

Hvornår?

Sommerudgaven 2024 til Storbritannien finder sted fra den søndag  25. til den 29. august 2024. 5 dages kørsel, fra søndag til torsdag. Indtjekning fra lørdag d. 24. august.

Vi kører i 2024 sammen med det tyske Carbage run. Først-til-mølle.Det betyder, at du ikke kan vente mange måneder med at tilmelde dig, da deltagerantallet er begrænset.

Ruten til Storbritannien
Vi sørger for, at du tager til steder, du aldrig har været før, og kører fantastiske ruter, som du sent vil glemme. Vi viser dig Europa fra et helt andet perspektiv ved ikke at køre til de kendte steder eller på befærdede motorveje. Startstedet vil blive annonceret senere. De smukkeste veje i England og Wales er på ruten!

Bilen? 
Bilen skal være 20 år eller ældre og skal selvfølgelig opfylde alle lovmæssige krav. Men vi udfordrer dig også til ikke bare at starte i en gammel spand. Brug dine skjulte talenter og fantastiske kreativitet og vis os din originale skrammelkasse ved starten!

Hvad koster det? 

449 Euro for et hold/bil med 2 deltagere. Hver yderligere deltager vil blive opkrævet 49 euro. Hvert hold modtager 2 officielle rallymærker til bilen, manualen (4 uger før start) og et klistermærkesæt bestående af et vinduesmærkat og 2 dørklistermærker med startnummeret på. Dørklistermærkerne (50×20 cm) skal sættes fast på fordørene, så du tydeligt kan identificeres. Du kan også booke overnatninger på Carbage Run Camp.

Overfarter
I betragtning af Carbage Runs gruppestørrelse er det ikke muligt at indkvartere alle deltagere på én færge. Udgifterne til færgerne er ikke inkluderet i deltagergebyret og skal bestilles af deltagerne selv. Der er flere måder at komme til England på: forskellige færgeforbindelser på forskellige tidspunkter eller via Eurotunnelen. Efter tilmelding får du et overblik over alle muligheder og kan bestemme, hvordan du vil komme til England for at starte. Lanceringsstedet er cirka 30 til 45 minutters kørsel fra Dover i Kent.

Carbage Run Camp
Hver aften tilbyder vi mulighed for at campere på destinationen. Det er simple campingpladser, ikke luksuriøse, men sikre og absolut det mest komfortable sted at overnatte med de andre løbere under Carbage Run. Alle sædvanlige sanitære faciliteter er tilgængelige på stedet. Udgifterne til Carbage Run Camping er 69 euro per person for hele ugen (6 nætter).

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og / eller hastighed. Hver dag får du udfordrende og skøre opgaver, der sikrer, at du ender i de underligste situationer. Du kan optjene point med disse opgaver. Holdet med flest point er vinderen. Derudover tildeles en præmie til holdet med den mest originale bil. Dette bestemmes demokratisk på grundlag af afstemninger. Præmierne er som følger:

  1. præmie: 1.000 €
    2. præmie: € 500
    3. præmie: € 250
    Originalitetspris: € 500

“Pris” til den smarte slæde
Der er en anden pris: Du kan også stemme på den bil, der er for dyr. Det er et roadtrip for rigtige junkies. Holdet, der vinder prisen for den alt for dyre bil, skal svare på spørgsmål på scenen ved prisuddelingen og komme med en udtalelse, som forhåbentlig vil blive tilgivet af alle de andre Carbage Runners.

Tilmelding

Tilmeldingen åbner den 27. oktober 2023 kl. 19.00
Skynd dig, da deltagerantallet er begrænset efter Først-Til-Mølle. Det er ikke nødvendigt at have gammel spand ved tilmelding. Du kan sende oplysningerne på din bil senest en måned før start.

Regler
Deltagerne forpligter sig ved tilmelding til at acceptere de nævnte regler og følge eventuelle yderligere regler suppleret skriftligt af arrangøren.

Details

Start:
25 August @ 09:00
End:
29 August @ 23:00
Cost:
åben
Event Category:

Venue

Carbage run © 2024.