Skip to content Skip to footer

Hvem Er Vi

Hvem er vi?
The Carbage run startede som en udvidet drengerøvstur og er sidenhen vokset til et seriøst eventfirma. Vi er vokset med stor fart de seneste år og beskæftiger flere ansatte, der arbejder fuld tid hele året på de forskellige events.

Organisationen
Bram Eigenraam, grundlæggeren af Carbage run, driver firmaet Carbage run fra sit kontor i Emmen, Holland. Derudover er der en del free-lancere, kontraktansatte, frivillige, venner, familie medlemmer, fans og bekendte der lægger mange timers arbejde i Carbage run.

Vores crew
På turen medbringer vi et fantastisk team af mennesker, de genkendes ved deres “Carbage run crew” tøj.  Dette team er vokset drastisk i takt med Carbage runs vækst de seneste år. Disse mennesker er de sande helte i Carbage run. De arbejder 24/7 under hele eventet med et formål for øje: sørge for at alle deltagerne får en fantastisk oplevelse!

Event manager
Hvert event/udgave har sin egen eventmanager. Det er mennesker med stor erfaring inden for eventbranchen. Vores eventmanager har ansvaret for hele forløbet på den pågældende event/udgave af Carbage run.

Bestyrelsen
The Carbage run har endda en bestyrelse. Denne kendetegner ikke en typisk bestyrelse. Den er bestående af mennesker, der ikke er typiske konservative bureaukrater i jakkesæt og slips og kun ser på Carbage run som en forretning. De er de kreative hjerner bag Carbage run. De bidrager til, at Carbage run fornyer sig og bliver bedre og bedre år for år og vigtigst af alt, er med til at deltagerne får en sjov oplevelse. Bestyrelsen finder hele tiden på nye, kreative ideer, der er med til at gøre vores events bedre og om muligt mere skøre!

Carbage run © 2024.