Skip to content Skip to footer

Om Carbage run

Udfordringen 
Udfordringen består i at rejse flere tusinde kilometer gennem Europa på 5 dage og bringe dit gamle vrag over mållinjen. Carbage run handler ikke om fart eller tid, men går ud på at være kreativ, have det sjovt og få de fedeste oplevelser! Selvom det ikke er afgørende, hvem der kommer først over mållinjen, har vi hver dag en udfordring til dig i form af opgaver. Du optjener herved point og på slutdagen har det team med flest point vundet Carbage run. Opgaverne vil bringe dig ud i de mest akavede og bizarre situationer, som du ikke glemmer resten af livet! Hver aften vil du være i selskab med de andre Carbage runnere og kunne udveksle oplevelser og snakke om de udfordringer I evt. må være stødt på. Nye venskaber vil opstå og I vil uden tvivl hjælpe hinanden undervejs, skulle uheldet være ude. Idet Carbage run ikke tilbyder vejhjælp eller teknisk assistance på turen. Carbage runnere hjælper altid hinanden. Vi er en stor familie og du kan blive en del af den.

Carbage run er ikke et orienteringsløb, race eller lignende. Du kan vinde Carbage run uden at følge vores anbefalede ruter. Det drejer sig hverken om hastighed eller tid. Det er et Road Trip.

Udgaver
Vi har 2 udgaver:

  • Sommerudgave
  • Vinterudgave

Bilen (eller knallert)
Bilen skal mindst være 20 år gammel, for at opfylde de krav vi stiller til en Carbage bil. Og den største udfordring til dig, inden du er klar til start: forvandl din bil til det mest originale køretøj! Du vil få en fest ud af at pimpe din bil op, omend turen endnu ikke er startet. Du vil få mange mennesker til at kigge to gange i løbet af Carbage run. Så forestil dig, at der er flere hundrede skøre gamle skrammelkasser, du følges med ned gennem Europa. Folkene i de små landsbyer I kører igennem, vil stadig snakke om jer, når der er gået 20 år. Bilen skal selvfølgelig overholde alle tekniske og lovmæssige kvalifikatoner og være min. ansvarsforsikret.

Ruten
Hvert år er der en ny rute. Du får aldrig den samme rute to gange. Vi garanterer dig, at du kommer til at opleve Europas mest unikke steder og køre nogle af EU’s  fantastiske ruter, du aldrig før har set. Med andre ord; vi vil vise dig Europa fra en helt ny side. Du kommer til at opleve det i bedste Carbage stil: kørsel, fest, eventyr og vigtigst af alt; dit livs fedeste oplevelse!

Drømmer du om at blive en Carbage runner? Så skynd dig at få dit team meldt til.


Carbage run © 2024.