Skip to content Skip to footer
Loading Events

« All Events

Winter edition 2025 til Helsinki

12/01/2025 @ 09:00 - 17/01/2025 @ 00:00

Tilmelding åbner i april


Over Polarcirklen på 6 dage

International Edition
Ikke kun skandinaviske hold deltager i denne udgave. Dette er en international udgave, hvor Carbage-runnere fra Tyskland, Belgien, Frankrig, Sverige, Norge, Danmark og Holland deltager. Faktisk er det lige meget, hvor Carbage-runnere kommer fra: de taler forskellige sprog, men de ligner hinanden meget. På den måde kan du udvide din omgangskreds uden for grænserne. Du vil naturligvis stadig modtage rutebeskrivelserne og opgaverne på skandinavisk/engelsk, og noget af crewet, der rejser med dig, vil stadig være tale skandinavisk. Sidste år blev denne udgave udsolgt på 2 timer. Så hurtigt går det nok ikke i år, da hollænderne kan vælge mellem 3 vinterudgaver.

Hvornår?
Vinterudgaven 2025 til Helsinki finder sted fra den 12. til den 17. januar 2025. Vi starter søndag morgen og slutter fredag ​​aften.

Ruten
Vi starter nær Helsingborg og slutter i Helsinki.

Bilen
Den første udfordring venter allerede på dig, før startpistolen affyres. Kun biler, hvis markedsværdi ikke overstiger 1000 euro, og som er mere end 20 år gammel, er tilladt. Din bil skal naturligvis også opfylde alle lovkrav. Derudover udfordrer vi dig til ikke bare at møde op med en hvilken som helst gammel skraldekasse. Brug dine skjulte talenter og ubegrænsede kreativitet til at forvandle din bil til det mest ekstraordinære køretøj. Til vinterudgaven har vi selvfølgelig nogle flere krav din slæde:
– Din bil skal være udstyret med vinterdæk (med et snefnugsymbol og en minimumsmønsterdybde på 4 mm).
– Du skal også bruge snekæder.
– Som en yderligere sikkerhedsforanstaltning skal du tage tæpper og ekstra sprinklervæske med.
– Alle deltagere skal kunne fremvise bevis for ansvarsforsikring for motorkøretøjer, og der kræves skriftlig godkendelse fra dit forsikringsselskab for at deltage i Carbage run.
– Pigdæk er IKKE påkrævet.

Præmier
Carbage Run handler ikke om tid og/eller hastighed. I stedet stiller vi dig hver dag udfordrende og spændende opgaver, der sikrer, at du befinder dig i de skøreste situationer. Du kan optjene point ved at udføre disse opgaver. Holdet med flest point til sidst er vinderen. Derudover modtager holdet med den mest originale bil også en præmie. Vinderen afgøres demokratisk ved afstemning. Du kan se frem til følgende præmier:
1. plads: €1.000
2. plads: €500
3. plads: €250
Præmie for den mest originale bil: €500

“Pris” for den bil, der er for dyr
Du stemmer ikke kun på originalitetsprisen: Du kan også stemme på den bil, du synes er alt for dyr. Da dette er en roadtrip for rigtige skrotbiler, håber vi, at hvert hold vil rejse i en gammel bil. Holdet, der vinder prisen for den alt for dyre bil, skal svare på spørgsmål på scenen ved prisoverrækkelsen og komme med en udtalelse, der forhåbentlig får dem tilgivet af alle de andre Carbage-runnere.

Officiel tilmelding
Klik her for at tilmelde dig
Først til mølle. Så husk at tilmelde dig i god tid, da deltagerantallet er begrænset. Det er ikke nødvendigt, at du allerede ved tilmelding har en skrammelkasse. Vi vil gerne have så mange skandinaviske teams med som muligt, så du skal være hurtig for at sikre dig en plads. Du kan nemt komme af med din billet igen via Ticketswap, hvis du alligevel ikke kan deltage.

Annuller
Du kan annullere din deltagelse gratis inden for 30 dage efter tilmelding, og deltagergebyret refunderes fuldt ud. Efter 30 dage kan deltagergebyret ikke længere refunderes, men billetterne kan videresælges på Ticketswap platformen op til 4 uger før start.

Billetpriser
Et billet til et team (1 bil inkl. 2 personer) koster 449 euro. En ekstra deltager koster 49 euro.

For dette får du to rallyskilte, et omfattende sæt klistermærker, seks dage med de smukkeste ruter (med detaljerede rutebeskrivelser hver dag), crew med stor erfaring, hygge hver aften, en spektakulær afslutningsfest og et eventyr, du aldrig glemmer!

Details

Start:
12/01/2025 @ 09:00
End:
17/01/2025 @ 00:00
Cost:
Tilmelding åbner i april
Event Category:

Venue

Carbage run © 2024.